De Club van Sinterklaas 2022

Ook in 2022 zal er weer een film van De Club van Sinterklaas in de bioscoop te zien zijn!
Later dit jaar maken we de titel en het verhaal bekend.

De film zal vanaf 12 oktober 2022 in de bioscopen draaien!

Tickets

Theatershow 2022

Tickets nu beschikbaar!

De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje (2021)

Deze 10e film van De Club van Sinterklaas draaide in 2021 in de Nederlandse bioscopen en is daar door meer dan 200.000 bezoekers gezien! In dit muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de Pakjesboot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel als hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een kleine ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

Dit is alweer de tiende bioscoopfilm van de fameuze club. Net als in 2020 zijn er in dit nieuwe avontuur rollen voor Luan (9) en Lucilla (6) Bellinga naast de bekende gezichten Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en natuurlijk Sinterklaas. Ook Frans Duijts speelt een rol in deze film als Franse bakker. Luan Bellinga nam samen met Coole Piet en Danspiet de titelsong voor zijn rekening. Net als de vorige negen De Club van Sinterklaas-films is ook deze film bekroond met een Gouden Film en net als haar voorgangers zit de muzikale Sinterklaasfilm boordevol nieuwe, vrolijke liedjes van de enige echte Club van Sinterklaas. De film komt in oktober 2022 uit op DVD en VOD.

 

De Club van Sinterklaas & het Grote Pietenfeest (2020)

Deze spannende film van De Club van Sinterklaas draaide in 2020 in de Nederlandse bioscopen en is door meer dan 100.000 bezoekers gezien!

YouTube-ster Luan Bellinga, bekend van de familievloggers De Bellinga’s, speelde een hoofdrol in DE CLUB VAN SINTERKLAAS EN HET GROTE PIETENFEEST. Daarnaast zong hij samen met Coole Piet de titelsong voor alweer het negende avontuur uit de succesvolle De Club van Sinterklaas-reeks. Dit jaar dreigde het grote Pietenfeest in het water te vallen, omdat Coole Piet werd vermist. Samen met de Pieten ging Luan naar hem op zoek. Naast Sinterklaas, Luan en de Pieten van De Club van Sinterklaas (o.a. Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en Sportpiet) speelde Walter De Donder en Marijn Klaver mee in de film. De regie en het scenario waren is in handen van Martijn Koevoets. De film werd geproduceerd door Jabadoo en won een Gouden Film voor 100.000 bioscoopbezoekers. De vorige acht De Club van Sinterklaas-films werden ook bekroond met een Gouden Film.

Het verhaal
Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur – in opdracht van Sinterklaas – een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga! De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

De film is verkrijgbaar op DVD (o.a. te koop bij bol.com), via Video on Demand en te zien bij Videoland.

 

 

 

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? (2019)

Deze spannende film van De Club van Sinterklaas draaide in 2019 in de Nederlandse bioscopen en is door meer dan 100.000 bezoekers gezien!

De Goedheiligman en zijn Pieten werden voor de grootste uitdaging ooit gesteld toen het grote boek van Sinterklaas werd gestolen door Guus Blik, gespeeld door Carlo Boszhard. Ook Irene Moors en Maaike Martens waren te zien in dit avontuur voor jong en oud.

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? is het achtste avontuur uit de succesvolle Club van Sinterklaas-reeks die stuk voor stuk zijn bekroond met een Gouden Film voor minimaal 100.000 bioscoopbezoekers.

De film is verkrijgbaar op DVD (o.a. te koop bij bol.com) en via Video on Demand en te zien bij Videoland.